[smartblock id=217]

Referenties

Nicole is een echte aanrader! Ze heeft mij perfect geholpen met het updaten van mijn profiel op LinkedIn. Na een 1e gesprek ga je aan de slag met bepaalde tips & trucs t.b.v. het vergroten van je bereikbaarheid/vindbaarheid. In een vervolg-/evaluatiegesprek bespreek en beoordeel je gezamenlijk het resultaat en stelt het desgewenst bij. Het uitgangspunt hierbij is dat het profiel zowel goed bij jezelf past als dat het perfect aansluit bij de je netwerk/de markt. Nicole is een heel prettige persoonlijkheid, mensgericht, zeer belangstellend en meedenkend. Ontzettend fijn om met zo’n sparringpartner je profiel te professionaliseren!

Marinus Dogterom, IT Teammanager Openbaar Ministerie

Nicole heeft mij bijzonder goed geholpen met het verbeteren van mijn profiel én bij het maken van een bedrijfspagina. Haar kennis van de laatste stand van zaken, haar praktische inslag én haar creatieve aanpak zorgden ervoor dat ik de volgende dag meteen al verschil merkte en, nog belangrijker, anderen mij beter vinden. Dus, wil je meer bereiken met LinkedIn, laat Nicole je helpen. Een echte aanrader!

Paulien Boven, adviseur communicatie gemeente Enschede

Nicole sacrificed her time to educate a nonprofit organisation in South Africa on the dos and don’ts on LinkedIn. We truly had no clue on how to leverage ourselves to all our followers. After speaking to and learning from Nicole, we now work on a framework to reach more followers and increase our visibility in the LinkedIn community. This will benefit my organisation, but even better all our stakeholders and ultimately the health and well being of our South African citizens. Thank you from SACRA!

Gerben van den Hoogen, Clinical Support Executive at TASK

Nicole kwam langs voor een kennissessie en ik werd direct enthousiast van haar. Ze had diverse praktische tips die ik meteen in de praktijk heb kunnen brengen. Ik heb haar tips ook meteen gedeeld met mijn collega’s die er ook erg over te spreken waren en hoopten op meer ?. Nicole heeft mijn laatste restje koudwatervrees omgezet in een voorzichtig enthousiasme. Dank Nicole!

Berli van Veen, DDG

Nicole ken ik als een echte netwerker. Ze is overal en weet altijd de juiste link te leggen. Een echte ‘verbinder’ dus. Als ze jouw zoekvraag weet, dan helpt ze je aan de juiste connecties en zorgt ervoor dat je in ieder geval elkaar leert kennen. Of wel via een event of wel via LinkedIn.

Voor mijn LinkedIn Masterclass heeft Nicole in Zwolle een gaaf LinkedIn netwerkspel bedacht waarbij je alle facetten nodig had van het netwerken, zowel on- als offline, om het goed te doen. Goed bedacht, goed voor de interactie!

Mitchell Brown, eigenaar Brightbrown

Verbinden, ja! Ik heb een oproep op Linked-In geplaatst en Nicole reageerde direct (bovendien ook nog met de meest waardevolle tip in het rijtje). Fijn om iemand in het netwerk te kennen die zo snel mensen verbindt aan elkaar en dit adequaat en enthousiast doet.

Liz Metselaar

Een prachtig, enerverend gesprek gehad met Nicole. Nicole heeft mij op professionele wijze inzichten gegeven in het werken met Social Media. Nicole is een krachtig persoon met passie voor haar vak.

Renske Sak-Vergeer, eigenaar LaVie

Bij deze wil ik jou bedanken voor het doorgeven van mijn naam. Ik heb dankzij jouw netwerktalent een aantal leuke opdrachten en contacten gekregen.

Alicia Zwart, eigenaar All-icia

Ik heb Nicole leren kennen als een zeer betrokken en gedreven netwerkster. Tijdens een netwerklunch hoorde zij dat het mijn missie is om basisscholen de kracht van mindfulness in de klas te laten ervaren. In no time heeft ze me in contact gebracht met een aantal van haar connecties. En daarna ook nog even gecheckt of het gelukt was. Dank Nicole!

Marijke Willems, eigenaar bezield en betrokken werken

Nicole haar kracht is dat ze luistert. Alle mediaklussen waar ze mij ooit op heeft gewezen paste 100% bij mij en dat is nog nooit iemand gelukt. Ze luistert, beoordeelt en beslist op de juiste manier en dat maakt haar een top netwerker.

Rianne Seton, eigenaar Setonprodukties