fbpx

Yvonne Renckens, oprichter Powervrouwen Netwerk:
Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van Nicole, naar alle tevredenheid!

Celien van Dalen, eigenaar Reflex-Zwolle:
Nicole gaat om te beginnen mijn cursusmateriaal en andere teksten redigeren. We hebben al veel andere plannen voor de toekomst besproken waarbij ze veel voor mij kan betekenen. Zo doen we ieder wat we leuk vinden en het beste kunnen. Een win-win situatie toch!

Rineke Schoemaker, accountmanager Personal Publish:
Zo iets leuks!!!! Virtuele Assistentie, een digitale secretaresse, hulp op afstand…. Nicole van Druten is zo ‘n hulp… Helemaal van deze tijd…het digitale tijdperk…Je  ziet haar niet maar ze helpt je wel.

Lieneke Vos, eigenaar Livos-Zwolle:
‘Nicole is een daadkrachtige persoon. Een super waardevolle samenwerking, ik word aangevuld op de vlakken waar niet mijn kracht en expertise ligt. Ze is enthousiast, gedreven en kan goed mee denken om dingen zo praktisch mogelijk te maken. Ik zou onze samenwerking, haar aanvulling niet meer willen missen.’

Ronald Kieftenbeld, manager ROJO Events :
‘Zoals ik Nicole ken is ze flexibel en gedreven. Altijd op tijd en ze werkt foutloos. Het is aan Nicole te merken dat ze een passie voor het vak heeft. Ze gaat eventuele problemen met veel plezier tegemoet. Een goed doorzettingsvermogen zorgt er daarna voor dat ze niet stopt voor de oplossing is gevonden.’

Liza Gerritsen, eigenaar Samen Krachtig:
Nicole is professioneel, efficiënt en snel, maar boven alles doet ze haar werk voor anderen met humor en passie!’

Monica van Zaane, eigenaar coachingspraktijk :
‘Nicole is een betrokken en enthousiast persoon. Ze werkt altijd nauwkeurig en doet niet snel ergens moeilijk over. Nicole denkt in oplossingen en weet altijd wel ergens een weg in te vinden. Dit heeft mij enorm geholpen bij het opzetten van mijn eigen praktijk. Hierdoor had ik meer ruimte om mij te richten op de zorgtaken i.p.v. de administratieve taken van mijn praktijk. Dank Nicole!’

Alicia Zwart-van Vulpen, Animaties en meer:
Bij deze wil ik  Nicole van Druten bedanken voor het doorgeven van mijn naam. Ik heb twee ontzettend leuke muzikale opdrachten gekregen. Animatiewerk zelfs! Leuk wat er met een bakje koffie en een leuk gesprek op je pad kan komen!

Marijke Willems, Bezield en betrokken werken:
Wil je graag je promotiewerk uitbesteden? Bij Mooi Geregeld ben je aan het goede adres! Dankzij Mooi Geregeld heb ik afgelopen week op twee nieuwe scholen kennismakingslessen mindfulness in de klas kunnen geven. Bedankt Nicole van Druten, mooi geregeld!

Jorn Kleine Schaars, Optisport:
Nicole was één van de deelnemers aan onze cursus : Met Auto Te Water. Ze zat er tegen op maar het ging perfect. Haar enthousiaste bericht op LinkedIn, met een gigantisch bereik, heeft mij een paar mooie nieuwe leads opgeleverd! Dat is nog eens netwerken. Bedankt Nicole!

Referenties van onderstaande klanten op verzoek ook verkrijgbaar.

Rendement door Talent